De 14 beste datingsites van Nederland in 2022

Heb je plannen om een date te scoren, maar heb je geen enkel idee waar je moet beginnen? Het downloaden van bijvoorbeeld Tinder is misschien niet aan jou besteed, maar wat dan? Starten met daten kan ook online vanaf je desktop, laptop of tablet. Bijvoorbeeld door je in te schrijven op een datingwebsite. Wij hebben de top 14 beste datingsites van Nederland in 2021 voor je samengesteld.

 

 

Beste datingsite 1. Parship

Parship noemt zichzelf een serieuze datingwebsite. De website is dus vooral in trek bij mensen die op zoek zijn naar een oprechte relatiepartner. Parship geeft zelf aan dat 1 op de 3 succes heeft bij het vinden een nieuwe liefdespartner. De datingwebsite is gratis uit te proberen en is een aantrekkelijke optie als je zoekt naar serieus relatiemateriaal.

 

 

Beste datingsite 2. Relatieplanet

Relatieplanet is een interessante datingwebsite voor mensen tussen de 35 en 65 jaar oud. Vrijwel ieder jaar wint Relatieplanet een prijs en dit is niet zonder reden. Veel mensen hebben via deze website de liefde van hun leven gevonden. Bovendien staat de klantenservice zeer goed bekend zodat je te allen tijde op een correcte manier wordt geholpen.

 

 

Beste datingsite 3. Pepper

Wil je graag andere singles ontmoeten zonder al te veel tekst in te moeten vullen? Dan is Pepper zeker iets voor jou. Je kunt foto’s en video’s delen van wat je leuk vindt en op basis daarvan leer je andere singles kennen. De moeite waard om eens te proberen!

 

 

Beste datingsite 4. Lexa

Lexa behoort tot de populairste datingwebsites van Nederland. Op deze website is een succesvolle match niet uitgesloten, dus weet waar je aan begint. Duizenden singles hebben via Lexa een nieuwe partner gevonden. Er worden onder andere (regionale) borrels georganiseerd waardoor je eenvoudig in contact komt met andere singles.

 

 

Beste datingsite 5. EliteDating

EliteDating is een website die zich richt op hoger opgeleiden. Daarmee richt deze datingwebsite zich op een bepaalde doelgroep. De meeste leden zijn dan ook HBO en WO geschoold. Gebruikers zijn meestal 30 jaar of ouder. Daarnaast is het mogelijk om een uitgebreide persoonlijkheidstest te ondergaan zodat je meer kans op slagen hebt in het vinden van een liefdespartner.

 

 

Beste datingsite 6. GayParship

Niet alleen voor heteroseksuele mensen zijn er datingwebsites te vinden. GayParship richt zich in het bijzonder op homoseksuele mensen. Het is voornamelijk een website voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. GayParship is uiterst betrouwbaar zodat ook jij wellicht de partner van je leven treft!

 

 

Beste datingsite 7. HappyPancake

Heb je nog niet eerder online een date gehad en wil je weten hoe het is om dit te bewerkstelligen? HappyPancake is een gratis datingwebsite en biedt allerlei mogelijkheden. Wel krijg je te maken met allerlei advertenties, maar dit moet je vanwege een gratis account voor lief nemen.

 

 

Beste datingsite 8. Opzoeknaarjou.nl

Ben je gelovig en wil je graag in contact komen met gelovige singles? Opzoeknaarjou.nl is er speciaal voor mensen met een christelijke levensovertuiging. De website bestaat al meer dan 10 jaar en heeft al talloze mensen geholpen aan een partner voor het leven.

 

 

Beste datingsite 9. 50plusmatch.nl

Niet alleen jonge mensen, maar ook 50 plussers zijn op zoek naar een relatie. Hier springt 50plusmatch.nl handig op in. Internetdating is allang niet alleen maar iets voor jongeren, want ook ouderen zoeken online naar een liefdespartner. De website heeft intussen al meerdere prijzen gewonnen en ook leden zelf beoordelen de website uiterst positief.

 

 

Beste datingsite 10. Victoria Milan

Ben je niet op zoek naar een serieuze relatie, maar wil je wel een spannende date? Dan is Victoria Milan misschien wel iets voor jou. Het is een van de beste seks dating websites in Nederland en je kunt je er anoniem aanmelden. Schrijf je in als single, maar ook bij een open relatie is Victoria Milan een aantrekkelijke optie.

 

 

Beste datingsite 11. OkCupid

OkCupid is een internationale datingwebsites en vooral interessant als je in bijvoorbeeld Amsterdam of Rotterdam woont. De website richt zich voornamelijk op jonge mensen tussen de 20 en 30 jaar. Bij OkCupid is het helemaal niet erg als je een tikkeltje alternatief bent, want dit is juist de doelgroep waar de website zich op richt.

 

 

Beste datingsite 12. Ourtime

Ourtime is eveneens een datingwebsite voor 50 plussers. De website maakt onderdeel uit van Lexa en is relatief nieuw. Ourtime regelt ook allerlei activiteiten door het hele land. Ouderen hebben de keuze uit talloze events of workshops zodat de website voor iedereen wat te bieden heeft. Op die manier is het ook voor 50 plussers leuk om te daten.

 

 

Beste datingsite 13. Single-People

Single-People is een datingwebsite die zich richt op mensen tussen de 25 en 45 jaar. Naast een serieuze relatie is Single-People ook interessant als je behoefte hebt aan vriendschap of een leuke flirt. Laat je verrassen door wat de website te bieden heeft en schrijf je in.

 

 

Beste datingsite 14. Second Love

Second Love is een datingsite voor iedereen die toe is aan een affaire. Misschien heb je behoefte aan een flirt of zit je relatie in een sleur. De ervaringen zijn over het algemeen goed en het is onder andere mogelijk om je anoniem aan te melden. Spannend genoeg dus!