30 beste cadeaus voor een vakantiehuis

Iedereen voelt zich gelukkig als ze geschenken ontvangen van mensen die dicht bij hen staan. Als je vrienden hebt die graag afreizen naar hun vakantiehuis, vraag je je misschien af hoe je ze het beste kunt verrassen.

 

Hier zijn de 30 beste cadeau-ideeën voor een vakantiehuis:

 

 

 

Vakantiehuis cadeau-ideeën Nr. 1 – Nr. 10

 

1. Draagbare Bluetooth-luidspreker

Met een Bluetooth-luidspreker kunt u tijdens het reizen naar het vakantiehuis, maar ook aldaar, gemakkelijk films bekijken en naar muziek luisteren bvb. vanaf uw laptop.

 

2.Bloempot

Geef uw reisgezelschap een bloempot die uniek is om op te vallen en veelzijdig genoeg om in elk vakantiehuis interieur te passen. U kunt ze online vinden tegen zeer betaalbare prijzen.

 

3. Geurkaarsen

De kaarsen stralen een perfecte geur uit om je verliefd te maken op de kamer. Ze zijn er in verschillende maten en kleuren.

 

4. Ocean desk wereldbol

Deze wereldbol is een perfect geschenk voor wie de wereld wil verkennen en houdt van reizen.

 

5. Eagle Creek verpakkingskubussen

Deze verpakkingsblokjes bieden de perfecte oplossing voor diegenen die hun bagage georganiseerd willen houden. Hoewel ze veel kleren kunnen bevatten, zijn ze extreem licht.

 

6. Een mooie plant

Een plant is tegenwoordig gemeengoed geworden. Probeer een unieke, mooie plant, en je zult voor altijd herinnerd worden.

 

7. Kledingrek

Misschien heeft je vriend of geliefde al veel kleren. Wat ze misschien missen is een handig kledingrek om ze georganiseerd te houden.

 

8. Klassieke pantoffels

Geef uw reisgezelschap een pantoffels, die ze binnenshuis kunnen dragen en comfortabel aanvoelen. Zorg ervoor dat u de perfecte maat en kleur kiest.

 

9. Fotoboek

We hebben genoeg van Instagram-verhalen. Wat we nodig hebben is een ouderwets fotoboek, dat alleen wij kunnen zien en delen met de mensen van wie we houden.

 

10. Reis nek kussen

Dit zijn de beste dingen voor langeafstandsvluchten. Zorg ervoor dat je er een geeft die de nek goed ondersteunt.

 

 

 

Cadeau voor nieuw vakantiehuis / houswarming Nr. 11 – Nr. 20

 

11. Waterfles met filter

Als je op reis gaat, is het fijn om gehydrateerd te blijven. Je kunt je vriendinnetje een gefilterde waterfles geven die uniek is in zijn soort. Kijk online!

 

12. Draagbare lader of powerbank

Omdat het belangrijk is om verbonden te blijven, kan deze draagbare lader van pas komen wanneer u uw telefoon moet blijven voeden.

 

13. Reistas

Als je vriend of geliefde het leuk vindt om te reizen, dan hebben ze meer tassen nodig. Zorg ervoor dat je er een kiest die het beste bij hun smaak en levensstijl past.

 

14. Kaarshouders

Dit is een perfect cadeau voor degenen die graag ‘s-avonds kaarsen in hun vakantiehuis hebben. De kaarshouders zijn eenvoudig te verpakken en te leveren. Ze zijn ook betaalbaar.

 

15. Draagbaar elektrisch koffiezetapparaat

Als ze niet zonder hun ochtendmedicijn kunnen, dan zou het geven van een draagbaar elektrisch koffiezetapparaat voor onderweg naar het vakantiehuis geniaal zijn.

 

16. Paspoorthouder

Als men veel reist, dan heeft is er een paspoorthouder nodig. Zonder een houder kan het paspoort makkelijk beschadigd  of kwijt raken.

 

17. Internationale stekkeradapter

Reist u veel naar het buitenland, dan heeft u een stekkeradapter nodig. Het werkt voor veel verschillende stopcontacten, zodat u geen hinder ondervindt.

 

18. Draagbare weegschaal voor bagage

De bagagekosten van de luchtvaartmaatschappij zijn de laatste tijd gek geworden. U zult voor alles moeten betalen. Vermijd extra te betalen door uw eigen draagbare bagage weegschaal mee te nemen.

 

19. Vakantiehuis keukengerei en keukengerei

Dit zou een geweldig cadeau zijn voor je vriend die graag in het vakantiehuis kookt. Denk aan alle keukenbenodigdheden die je zelf bezit.

 

20. Geluidsonderdrukkende (noise canceling) koptelefoon

De ruisonderdrukkende koptelefoon is de beste vriend van elke reiziger. De ruisonderdrukkende technologie geeft u het gevoel dat u alleen en in alle rust bent.

 

 

 

Beste vakantiehuis cadeau nr. 21 – nr. 30

 

21. Blender

Als je merkt dat je vriend van smoothies geniet, dan zou een blender een ideaal geschenk zijn voor hem of haar.

 

22. Kookgerei

Haal ze een kookgerei en herinner ze eraan dat het bereiden van voedsel geen ontmoedigende taak hoeft te zijn. Zorg ervoor dat ze de beste set krijgen.

 

23. Wijnglas

Er zijn uniek ontworpen wijnglazen en als je vriendin of vriend van wijn houdt, dan worden ze zeker gewaardeerd.

 

24. Brillenkoker

Veel mensen zetten een bril op om te lezen of om een apparaat te gebruiken. Inmiddels hebben we vaak ook meerdere brillen. Als we ze afdoen, willen we er zeker van zijn dat ze veilig worden bewaard.

 

25. Geurdiffusor (Aroma diffusor)

U kunt deze diffuser gebruiken om de hele ruimte de gewenste geur te geven. Deze is misschien een beetje duur, maar het is het waard, zeker als een vakantiehuis een tijd onbewoond is geweest.

 

26. Eau de toilette in reisformaat

Onmisbaar bij veel reizen, met name met het vliegtuig, is een reisvriendelijk formaat eau de toilette. Heel handig om ook tijdens het reizen en op je vakantie lekker te ruiken

 

27. Badjas

Er zijn verschillende soorten badjassen. Die van betere kwaliteit zijn een mooie aanvulling op de uitrusting van een vakantiehuis.

 

28. Camera

Je kan telefoons kunnen gebruiken om foto’s te maken, maar bijvoorbeeld goede natuurfoto’s kunnen alleen met een goede camera en goede lens gemaakt worden. Dit kan dus ook een heel mooi cadeau zijn.

 

29. Beddengoed

Uw geliefde heeft misschien wat lakens nodig in zijn of haar vakantiehuis. U kunt ze unieke beddenlakens bezorgen waar ze met plezier op slapen. Ze zijn er uiteraard in verschillende maten en designs.

 

30. Een legpuzzel

De legpuzzels hebben bewezen extra ontspanning te bieden. Bij het (samen) leggen van een legpuzzel in de vakantiewoning zal het stressniveau nog lager zijn.

 

Slotgedachten over vakantiehuis cadeaus

 

Vakantiewoningen zijn geweldige plekken, maar je kunt je vriend of geliefde meer laten genieten van hun vakantie door ze deze cadeaus te sturen. U kunt er zeker van zijn dat ze ze leuk zullen vinden zolang u de juiste kleuren, vormen en maten kiest.