Valentijnsdag cadeau voor haar – Tips & Ideeën

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen te zoeken naar cadeaus voor Valentijnsdag. Het moet wel een romantische dag worden natuurlijk, en met een passend cadeau maak je 14 februari compleet.

Nu ben je gelukkig ruim op tijd, zeker met deze 20 tips voor een Valentijnsdag cadeau voor haar, die je ongetwijfeld zullen inspireren.

 

 

 

Een mooie kwaliteit bad- of kamerjas

Een lekkere zachte bad- of kamerjas, heerlijk om mee te relaxen op de bank met Netflix, in te ontbijten of ‘s zomers rechtstreeks vanuit bed mee de tuin in te lopen.

 

 

 

Wellness

Alle vormen van relaxen zijn in deze tijden essentieel. Er zijn mooie wellness pakketten. Of geef haar een dagje wellness met massage, modderbad, sauna en wijntje achteraf voor twee personen. Ze komt als herboren weer thuis!

 

 

 

Muziekkussen

Met een rustgevend muziekje vanuit een kussen waar een speaker in zit, val je heerlijk in slaap. Ze zijn trouwens verrassend goedkoop, die dingen. Misschien mag jij hem ook uitproberen.

 

 

 

Dekentje

De eerste vrouw die níet graag met een dekentje op de bank zit moet je – zonder te willen generaliseren – met een lampje zoeken. Daar is op ingespeeld: zoek maar op internet en je komt de fijnste en mooiste dekentjes voor op de bank tegen. Er zijn ook zogenaamde verzwaarde en extra dikke dekens, die een extra geborgen en warm gevoel geven.

 

 

 

Musical, theatervoorstelling of concert

Het kan hopelijk binnenkort weer: Een avondje uit met z’n tweeën: jij trakteert met je valentijnscadeau voor haar. Kijk waar haar favoriete band, voorstelling of musical binnenkort in de buurt speelt. Hotelletje erbij misschien? Gezellig!

 

 

 

Muziek

Sowieso kun je muziek nog steeds cadeau doen. Is het niet op cd, dan wel op vinyl of in de vorm van streaming-waardebonnen. Denk ook eens aan een bluetooth speaker en/of powerbank.

 

 

 

Verwarmde drinkbeker (met thermometer)

Google op ‘verwarmde drinkbeker’ en kijk eens: deze beker ziet er gaaf uit! En is helemaal voor haarzelf. De temperatuur wordt er keurig op aangegeven.

 

 

 

Tijdschriftabonnement

Het vluchtig lezen van het nieuws lijkt de tijdschriften naar de achtergrond te duwen, maar dat is niet zo: het aanbod aan mooie, meer diepgaande magazines is groter dan ooit. Over wonen, koken, sport, reizen: er zit vast wel iets tussen voor jouw lief.

 

 

 

Haar favoriete geurtje

Misschien is haar favoriete geurtje te duur om continu in bezit te hebben, het is waarschijnlijk wel één van je eerste herinneringen aan haar. Trek je buidel en koop de grootste flacon!

 

 

 

Moestuinpakket

Hebben jullie een stuk grond waar zich alleen maar tegels of onkruid ophouden? Richt het in als haar eigen moestuin: omspitten, verse aarde halen. Een pakket met zaden en een boek over moes-tuinieren is een origineel, rustgevend, duurzaam en gezond cadeau!

 

 

 

Die ene mooie jas of tas die ze al een paar keer heeft aangewezen…

…die ga jij nu eindelijk voor haar halen. Wat een verrassing, je hebt het onthouden!

 

 

 

Een knuffeldier

Wat is haar favoriete dier? Zoek er een mooi, zacht knuffelbeest van. We zijn er nooit te oud voor, knuffeldieren. En ze staan leuk, waar dan ook in huis.

 

 

 

Een (analoog) fototoestel

Foto’s maken met je telefoon is leuk, maar als zij het vaak over écht fotograferen heeft, kun je een spiegelreflexcamera kopen. Ze zijn er ook nog analoog! Wie weet huist er een ware Annie Leibovitz in jouw geliefde.

 

 

 

Ingelijste foto(‘s)

Met een mooie fotocollage of één grote ingelijste foto doe je nog eens iets met al die kiekjes die je bijna vergeet omdat ze zelden afgedrukt worden!

 

 

 

Proeverij met vriendinnen

Een dagje wijn, kaas, bier, chocolade of whiskey proeven met vriendinnen, daar gaat ze een hoop lol aan beleven en iets van opsteken.

 

 

 

(kook)boeken

Boeken zijn ook altijd een fijn cadeau, de markt ontploft bijna van het aanbod. De thrillers van Nicci French, de lichtere kost van Saskia Noort, de kookboeken van bekende Italiaanse chefs… duik de (online) boekhandel in!

 

 

 

Sportkleding

Een flitsende legging, kleurig sporthemd of misschien bokshandschoenen? Sportkleding kan veel mooier zijn dan een slobberende joggingbroek en een oud t-shirt. Een paar coole sneakers vindt ze vast ook heel leuk!

 

 

 

Sieraden

Sieraden zijn een liefdevol, persoonlijk en onvergetelijk cadeau. Je weet zelf wel of ze van zilver of goud houdt, van uitbundig of ingetogen. Maar met een mooi kettinkje of arm- of enkelbandje scoor je geheid.

 

 

 

Natuurlijk: een weekendje weg

Mocht je het echt niet weten, dan is een weekendje weg, zeker gezien de afgelopen periode, natuurlijk altijd een geslaagd en aangenaam cadeau voor jullie samen.

Kijk gelijk even voor een leuk hotelletje!

 


Booking.com