30 beste afscheidscadeaus voor een vrouwelijke collega

Als het gaat om een afscheidscadeau voor een vrouwelijke collega, kunnen de ideeën misschien niet direct opkomen, maar óók soms juist te veel worden.

Om het beste cadeau te geven, is het altijd eerst even een kwestie van verdiepen in de persoon. Dit zal ervoor zorgen dat je ze een geschenk krijgt dat ze zal waarderen. Hier zijn onze 30 beste cadeau-ideeën voor een vertrekkende vrouwelijke collega. Laat je inspireren!

 

 

 

 

Beste afscheidscadeau-ideeën voor een vrouwelijke collega nr. 1 – 10

 

 

1. Mooi notitieboek

Herinneringen, gedachten en notities hebben een stijlvol notitieboek nodig om bewaard te blijven. Zelfs met de huidige technologie is er geen beter gevoel dan een gedachte in handschrift op mooi papier te zetten.

 

 

2. Mooie fles olijfolie

Als je vrouwelijke werkmaatje graag kookt, dan is dit een geschenk dat ze zeker niet zal kunnen weerstaan. Olijfolie staat erom bekend dat het een fantastische smaak toevoegt aan elk gerecht, en dat komt natuurlijk altijd van pas!

 

 

3. Comfortabele sokken

Veel vrouwen houden ervan om zich comfortabel te voelen, vooral wanneer ze proberen om (thuis) productief te blijven, of juist te ontspannen. Zorg ervoor dat je haar mooie, warme, comfortabele sokken geeft. Vooral leuk in de herfst en winter uiteraard 🙂

 

 

4. Een groot teken- / schilderblok met een mooie kwaliteit papier

Sommige mensen houden ervan om in de vrije tijd hun teken of schilder passie te beoefenen. Als je een collega hebt die hiervan houdt, zal ze dit geschenk haar uiteraard erg blij maken.

 

 

5. Een gezonde kamerplant

Er is een sterke band tussen vrouwen en mooie bloemen en planten. Een mooie plant, in een sierlijke pot, is een geschenk dat ze in haar (nieuwe) kantoor kan zetten of mee naar huis kan nemen. Een mooie herinnering aan jullie werkperiode samen.

 

 

6. Geurkaars

Met haar vertrek begint er vast een spannende nieuwe fase. In deze fase heeft je vrouwelijke collega vast behoefte aan een fijne geur in haar woonkamer, dus geef je haar een mooie geurkaars.

 

 

7. Goede muziek

Als ze zonder jouw bijzijn vertrok, zou je de sociale media kunnen gebruiken om een liedje met haar te delen. Het liedje moet natuurlijk passen en / of herinneren aan haar en jullie samenwerking.

 

 

8. Een oplaadstandaard

Als ze een andere baan heeft, kun je haar misschien helpen de werkplek te organiseren met een mooie (draadloze) oplaadset. Het zal helpen de rommelige draden op haar bureau te verminderen en het werkcomfort te verhogen.

 

 

9. Visitekaarthouder

Geef haar een mooie design visitekaarthouder, en ze zal u nog vele jaren herinneren. Zo’n houder is sterk, duurzaam en mooi om mee te nemen.

 

 

10. Kruidentheekit

Er gaat niets boven het belang van gezondheid. Een kruidentheekit kan een geweldig cadeau zijn voor een collega die graag aan thee nipt tijdens het werk of thuis.

 

 

 

 

Beste cadeau voor een vertrekkende vrouwelijke collega nr. 11 – 20

 

 

11. Lunchcontainers en boxes

Koop bijvoorbeeld voor haar een lunchcontainer, die milieuvriendelijk is, omdat deze biologisch afbreekbaar zijn. Kies de juiste kleur en grootte voor je vertrekkende collega.

 

 

12. Bureau organiser

Deze bureau-organisator is biedt een handige en compacte meerlaagse opslag. Het is ontworpen om een goed ogende functionaliteit toe te voegen aan uw bureau.

 

 

13. Waterfles

Het is natuurlijk  van vitaal belang om te allen tijde goed gehydrateerd te blijven. Mooie drinkflessen zijn gemakkelijk mee te nemen en hebben voldoende capaciteit om haar de hele dag gehydrateerd te houden.

 

 

14. Dammit Doll

Als het leven je even gek maakt, hebben we allemaal iets nodig om af te reageren. Als ze weggaat, met nieuwe uitdagingen in aantocht, komt de Dammit Doll goed van pas.

 

 

15. Blackwing Journal

Deze producten zijn gemaakt met fijne materialen. Ze zijn duurzaam en waterbestendig.

 

 

16. 3-in-1 laadkabel

Thuis of op het werk, we moeten verbonden blijven. Geef uw collega deze goede kwaliteit, 3-in-1 oplaadkabel mee en ze zal het vast het zeker waarderen.

 

 

17. Een notitieboek dat ze kunnen uitvegen en opnieuw gebruiken.

Er is geen gebrek aan ruimte. Het notebook kan vele jaren gebruikt worden en is gemakkelijk betaalbaar.

 

 

18. Parfums

Een vrouwelijke geur die stoutmoedig ruikt is wellicht wat uw collega nodig heeft. Deel dit geschenk en moedig haar aan om in stijl ten tonele te verschijnen.

 

 

19. Een zonnebril

Het kan in de zomer behoorlijk heet en oncomfortabel worden. Een mooie zonnebril komt goed van pas als ze overdag buiten moet blijven of natuurlijk op vakantie.

 

 

20. Bluetooth Key Tracker

Je kunt niet de plank mis slaan met een kleine key tracker die iedereen handig vindt. Ze hoeft haar sleutels nooit meer kwijt te raken.

 

 

 

 

Beste afscheidscadeau’s voor collega’s (vrouwen) Nr. 21 – 30

 

 

21. Reisbeker

Deze reisbekers zijn stijlvol en handig om mee te nemen. Ze zijn stijlvol en hebben een strak design.

 

 

22. Een mooie telefoon

Er is een goede kans dat ze al een telefoon heeft, maar wat als ze er één krijgt in een mooie kleur die ze echt bij haar past.

 

 

23. Pen

Een pen is handig als ze wat aantekeningen moet maken. Zorg ervoor dat de pen zo uniek mogelijk is en goed bij haar past.

 

 

24. Een camera

We willen altijd de herinneringen vastleggen die we koesteren, maar we kunnen onze telefoons niet gebruiken om echt mooie en goede foto’s te maken. Daar heb je een echte camera voor nodig.

 

 

25. Draadloos toetsenbord

Draadloze toetsenborden zijn handig om mee te werken. Ze zijn draagbaar en gemakkelijk te gebruiken voor onderweg. Of wat dacht je van een portable tweede scherm?

 

 

26. Verstelbare mobiele telefoonstandaard

Een telefoonstandaard / oplader maakt uw multitasking-medewerker vrij. Plaats de telefoon op de stand en het geeft meer bewegingsvrijgheid voor andere zaken.

 

 

27. Eierdopjes

Zag je deze aankomen? 🙂 Houdt ze van lekker ontbijten, bijvoorbeeld op bed. Dan kan je haar mooie eierdopjes, zodat ze weet dat je haar graag ziet, ook al gaat ze weg.

 

 

28. Persoonlijk koffiezetapparaat

Deze is klein en licht van gewicht. Hij kan overal worden gedragen en gebruikt ze waar dan ook!

 

 

29.  Desk kalender

Dit zal haar trouwe bureaugenoot zijn. De desk kalender zal er de hele tijd zijn als ze een herinnering en notitie kwijt moet om een belangrijke taak uit te voeren.

 

 

30. Draagbaar staand bureau

Misschien gaat ze meer thuis werken. Dit staand bureau maakt het makkelijker om te werken waar ze maar wil.

 

Als uw collega weggaat, kunt u haar een cadeau en een mooie herinnering in één geven door een van de bovenstaande geschenken te geven. De meeste zijn betaalbaar en gemakkelijk verkrijgbaar. Probeer iets te geven dat past bij haar interesses en smaak. Een persoonlijke noot is altijd leuk om aan het cadeau toe te voegen.

 

Bonus idee: een weekendje weg!

Kijk hier voor een leuk hotelletje:

 Booking.com

 

 

Vond je het handig om te lezen? Help ons en geef ons wat social love én deel onze website ❤ Dankjewel! 🙂