De 50 Beste Verjaardagscadeaus Voor Je Vriendin

Vind je het moeilijk om een een leuk verjaardagscadeau voor je vriendin uit te zoeken? Stel voorop dat origineel zijn niet altijd lukt. Als ze iets graag wil hebben, koop je dat gewoon – simple as that. Maar om je op weg te helpen, zetten wij in totaal 50 verjaardagscadeaus voor je op een rijtje.

 

 

Een ingelijste poster van haar favoriete film

Wie weet heeft je vriendin een womancave? Kan zomaar. Ingelijste filmposters zien er altijd mooi uit, en je geeft de kamer er een persoonlijke touch mee.

 

 

Legpuzzel

Al vaker genoemd: de legpuzzels zijn aan een opmars bezig, zeker onder millennials. Ze zijn rustgevend en goed voor de hersenen. Check die van Jan van Haasteren!

 

 

Dagje wellness met een vriendin

Een dagje wellness: sauna, massage, moddermasker, warme stenentherapie: geen idee wat ze er allemaal uitspoken maar zij vindt het heerlijk!

 

 

Tijdschrift-abonnement

Lees ze graag over wonen, reizen, knutselen, kleding? Met een abonnement op een mooi tijdschrift kom je prima voor de dag.

 

 

Beste verjaardagscadeau voor jullie tweeën: een avondje weg

Zelf meeprofiteren? Mag best. Samen naar een concert, film of voorstelling: jij trakteert. Verpak de tickets wel een beetje leuk, in een fotolijstje of zo. Daar kan later de mooiste foto van de avond in!

 

 

Die ene fles wijn die ze zichzelf nooit gunt

IS ze wijnliefhebster? Koop voor haar dan die ene fles wijn die ze zelf eigenlijk te duur vindt. Wie weet mag jij ook proeven. Of maak er een heel wijnpakket van!

 

 

Een (klein) huisdier

Een klein hondje, een kat of misschien iets nog kleiners? Dieren zijn gezellig in huis. Je moet er alleen wel goeie afspraken over maken. Maar dat kun je van tevoren peilen.

 

 

Uitpakken met een weekendje weg

Sla een paar vrijmibo’s over, gok eens goed met de voetbaltoto en je hebt zo een weekendje weg bij elkaar gespaard. Altijd leuk, en een enorme verrassing! Hoeft niet per se in Maastricht, het kan ook in Pisa of Berlijn.

 

 

Waardebonnen voor streamingdiensten

Is ze gek op muziek? Je hebt natuurlijk allerlei waardebonnen voor de streamingdiensten, maar…

 

 

Een design pick-up en vinyl

… met een echte design pick-up met wat vinyl-klassiekers van haar favoriete artiest scoor je natuurlijk beter! Hip cadeautje.

 

 

Een surprise party: het beste niet-fysieke cadeau

Een verjaardagscadeau hoeft niet altijd fysiek te zijn. Lok haar het huis uit voor een gezellig etentje en regel dat al haar vrienden en vriendinnen intussen de boel versieren. Surprise!

 

 

Spulletjes voor haar woning

Is jullie relatie nog pril? Met mooie spullen (doe wel even goed research naar haar smaak, app desnoods haar vrienden) voor haar woning maak je haar vast blij. Planten, accessoires, een geinige deurmat, enzovoorts.

 

 

Standaard verjaardagscadeaus: niks mis mee!

Een (kook)boek dat ze graag wil hebben, haar favoriete parfum, een fotolijstje met de mooiste vakantiefoto van jullie tweeën, met dit soort cadeautjes is niks mis. Het komt uit een goed hart en is lief bedoeld.

 

 

Een paar leuke sloffen en een dekentje

Voor de avonden dat jij weg bent en zij lekker met een serietje wegkruipt op de bank. Doe er voor de gezelligheid nog een knuffeldier bij.

 

 

Een fototoestel

Een fototoestel? Ze heeft haar telefoon toch? Ja, maar die raakt vol, en fotograferen is nog steeds een kunst. Je kunt ook een analoge zwartwit-camera kopen. Wie weet heeft ze talent!

 

 

Een wandvullende boekenkast

Misschien is je lief een boekenwurm en slingeren er overal boeken rond. Als je handig bent, timmer je een wandvullende boekenkast in elkaar. Of ken je iemand die dit kan doen. Hang er een doek overheen voor het verrassingseffect bij het onthullen.

 

 

Museum Jaarkaart of abonnement op de dierentuin

Met een Museum Jaarkaart kan ze alle musea in en uitlopen wanneer ze maar wil, net als met een abonnement op de dierentuin.

 

 

Schildersezel met verf en kwasten

Dit wordt lachen en misschien wel bewonderen: kom voor de dag met een schildersezel en alles wat er nodig is om lekker te schilderen. Hilariteit verzekerd, en het kan zomaar zijn dat de mooiste dingen ontstaan! Het is ook een lekkere rustige hobby.

 

 

Een mooie zonnebril

Alvast met het oog op de komende zonvakantie: een mooie zonnebril, liefst een grote. Italiaanse vrouwen zweren erbij.

 

 

Hardloop-en yoga-accessoires

Doet ze veel aan sport, of aan yoga? Hardloop-accessoires zoals een houder voor haar telefoon, of yoga-spulletjes zijn welkom.

 

 

Die ene jas, trui of broek die ze heeft zien hangen

Ze heeft tijdens het winkelen vast wel eens iets aangewezen dat ze vervolgens niet kocht, maar wel graag wilde hebben. Koop die jas, trui of broek voor haar. Niet de goede maat? Ruilen mag.

 

 

Een muziekinstrument (en wat lessen)

Als je geliefde al een tijdje mijmert over het leren bespelen van een instrument, stimuleer dit dan. Een keyboard of gitaar hoeft niet heel duur te zijn.

 

 

Andere suggesties

Lingerie of badkleding

Bakspulletjes, kussentjes

Sieraden

Fitness-spulletjes

Dr. Martens boots

Beautypakketje

Bluetooth speakers

Koffie- en thee-cadeautjes

Een kunstreproductie

(Moes)tuingereedschap,

Een strandstoel

Een hip (douche)radiootje

Een rondvaart door haar eigen stad

Een badjas met capuchon

 

Het zijn natuurlijk maar voorbeelden. Belangrijkste is dat jullie er een mooie dag van maken!

 

Vond je het handig om te lezen? Help ons en geef ons wat social love én deel onze website ❤ Dankjewel! 🙂