Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Dublin naar Amsterdam?

Wie vliegt van Dublin naar Amsterdam

Vluchten van Dublin naar Amsterdam, welke opties heb je?

Dublin, de hoofdstad van Ierland, is een van de meest populaire bestemmingen in het land en daar zijn goede redenen voor. De Ierse stad ligt aan de oostkust van het eiland en heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de tijd van de Vikingen. Er wordt zelfs gezegd dat de site was al bewoond in de tijd van de oude Grieken. Deze uitgebreide geschiedenis en unieke Ierse cultuur is nog steeds overal in de stad te zien, van de bewonderenswaardige architectuur tot de vele pubs. De stad is gemakkelijk te bereiken met het vliegtuig, omdat meer dan 10 vluchten vertrekken van Schiphol (AMS) naar Dublin Airport (DUB) elke dag.

 

Aer Lingus: Iers geluk

Aer Lingus voert 3 vluchten per dag uit, met vertrektijden rond 09:35, 13:25 en 17:00 uur. Het bedrijf is de officiële nationale luchtvaartmaatschappij van Ierland en heeft zowel zijn thuisbasis als hoofdkantoor in Dublin. Het maakt deel uit van moederbedrijf IAG, maar beheert zijn eigen luchthavens en vliegtuigen, die duidelijk kunnen worden geïdentificeerd door de typisch Ierse klaverblad op het staartvlak van het vliegtuig.

 

Ryanair: De budgetoptie

Prijsvechter Ryanair heeft ook zijn thuishaven en hoofdkantoor in Dublin. Wat veel reizigers zich niet realiseren is dat Ryanair een Iers bedrijf is, met Ierse oprichters en directeuren. De luchtvaartmaatschappij staat bekend om zijn lage prijzen en uitgebreide netwerk van internationale vluchten binnen Europa. Met ongeveer vier vluchten per dag van Amsterdam naar Dublin is Ryanair ook een goede optie om de reis af te ronden. De vertrektijden variëren per dag, maar in het algemeen is er minstens één vlucht in elk deel van de dag.

 

KLM: Nederlandse kwaliteit

KLM, de belangrijkste luchtvaartmaatschappij van Nederland en onderdeel van het SkyTeam, heeft dagelijks minstens vier rechtstreekse vluchten tussen Amsterdam en Dublin. Op vaste tijden (07:30, 12:00, 16:00 en 21:20 uur) vertrekken vluchten van KLM, dat gebruik maakt van moderne vliegtuigen en bekend staat om de hoge kwaliteit van haar diensten en service aan boord, vanuit Amsterdam met bestemming Dublin.

Als u op zoek bent naar een leuke plek om te verblijven in Amsterdam? KIJK HIER