Alle luchtvaartmaatschappijen die vanuit het Verenigd Koninkrijk naar Nederland vliegen

vlucht naar Nederland vanuit het Verenigd Koninkrijk

Een aantal luchtvaartmaatschappijen, opererend vanuit verschillende Europese landen, verzorgen vluchten tussen het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

British Airways

British Airways, opgericht in 1974, is de vlaggenschip luchtvaartmaatschappij van Groot-Brittannië en exploiteert vluchten van het Verenigd Koninkrijk naar Nederland. Reizigers die van het Verenigd Koninkrijk naar Nederland willen vliegen, kunnen vertrekken vanaf luchthavens in Edinburgh, Leeds, Londen, Manchester en Newcastle-upon-Tyne.

 

Easyjet

EastJet, een van de grootste budgetmaatschappijen van Groot-Brittannië, biedt een luchtvervoersdienst tussen het Verenigd Koninkrijk en Nederland. De low-cost luchtvaartmaatschappij biedt vluchten van luchthavens in Belfast, Bristol, Edinburgh, Londen en Manchester in het Verenigd Koninkrijk naar bestemmingen in Nederland.

Jet2 Jet2

Jet2 is een low-cost luchtvaartmaatschappij die directe vluchten verzorgt van luchthavens in Edinburgh, Exeter en Londen in het Verenigd Koninkrijk naar Amsterdam in Nederland. Vluchten die worden uitgevoerd door Jet2 die op andere luchthavens in Nederland eindigen, vertrekken vanaf de luchthavens Newcastle-upon-Tyne, Norwich en Liverpool.

Klm

KLM Royal Dutch Airlines, opgericht in 1919, is de nationale luchtvaartmaatschappij van Nederland en is het oudste luchtvaartbedrijf dat onder haar oorspronkelijke naam opereert. De Nederlandse luchtvaartmaatschappij voert vluchten uit naar Amsterdam-Schiphol Airport vanaf Britse luchthavens in Bristol, Cardiff, Doncaster, Durham Tees Valley en Sheffield.

Ryanair

Ryanair, met hoofdkantoor in Dublin en opgericht in 1984, is een budget luchtvaartmaatschappij die een directe vlucht verbinding tussen Londen en Amsterdam biedt. Wie via Ryanair vanuit het Verenigd Koninkrijk naar Nederland wil vliegen, kan vertrekken vanaf luchthavens in Edinburgh, Londen en Manchester.

Vueling Airlines

Vueling Airlines, opgericht in 2004 en de grootste luchtvaartmaatschappij in Spanje, is een goedkope luchtvaartmaatschappij die vluchten uitvoert tussen het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Vluchten, uitgevoerd door de budgetluchtvaartmaatschappij met hoofdkantoor in El Prat Llobregat, vertrekkend vanuit het Verenigd Koninkrijk en aankomen in Nederland zijn beschikbaar vanaf luchthavens in Manchester en Londen.