Reizen naar Nederland vanuit Australië – dingen om te weten

ravelling naar Nederland vanuit Australië
Nederland staat bekend om zijn ongeëvenaarde schoonheid, cultuur en tradities. Australiërs hoeven zich weinig zorgen te maken als ze naar Nederland reizen. Deze twee landen hebben een bilaterale overeenkomst voor degenen die in beide landen werken en wonen. Australië werkt al sinds mensenheugenis hand in hand met Nederland op het gebied van investeringen en toerisme.
De twee landen wisselen goederen uit via import en export. Nederland is trots op de export van koffie, farmaceutische producten en geneesmiddelen naar Australië. Anderzijds is Australië de grootste exporteur van medische instrumenten, steenkool, oliehoudende vruchten, rundvlees en oliehoudende zaden naar Nederland. Hieronder volgen enkele tips die u moet weten voordat u vanuit Australië naar Nederland reist.

Reisdocumenten voor Nederland

Om Nederland binnen te komen, heb je een geldig paspoort nodig. Toeristen uit Schengenland hoeven hun visum echter niet aan de Nederlandse autoriteiten voor te leggen. Australiërs zijn alleen verplicht om hun nationale identiteitskaarten in te dienen. De paspoorten moeten nog minstens drie maanden worden gewijzigd; na de periode dat de bezoeker naar verwachting in Nederland blijft.

Reserveer accommodatie van tevoren

Het eerder reserveren van uw accommodatie geeft u gemoedsrust. In het hoogseizoen zitten gemeubileerde appartementen in Amsterdam altijd vol. Dit betekent dat je misschien ruimte ontbreekt en uiteindelijk in de rij staat als je het niet online doet. Online boeken heeft de voorkeur omdat het toegankelijker en handiger is.
Als u populaire musea bezoekt, moet u overwegen een Amsterdams stadskaart te kopen. Met deze kaart heeft u gratis toegang tot de meeste culturele sites. Gerenommeerd cultureel centrum omvat het Tulpenmuseum, het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum.

Bent u een Engels spreker? Geen zorgen te maken

Nederlands spreekt vloeiend Engels. Daar u met hen communiceren en vragen om aanbevelingen en routebeschrijving comfortabel in het Engels. Echter, je moet streven naar een of twee Nederlandse woorden weten. Het is de meest eenvoudige taal om te leren.

Nederlanders zijn niet onbeleefd

Wees niet boos als een Nederlander te direct is. Ze zijn gewend om direct te zijn en dingen te zetten zoals ze zijn. Dit kan worden verward met onbeleefd, dat is een misvatting. Ze zijn nogal een beetje te oprecht en niet uit de weg van het afslaan van uw aanbod. Ze hebben er geen spijt van dat ze je teleurstellen. Verwacht daarom niet dat hun “Nee” vergezeld gaat van een verklaring.

De Wallen zijn overdag een “Heilige Grond”

Overdag kun je nauwelijks zeggen dat de straat beroemd is om obsceen. De straat werkt meestal net als elke andere zakenstraat. Bij donkere klop, neonlichten aan, en de sfeer verandert in feesten stemming.

Vermijd het nemen van foto’s van dames in de wijk

Het nemen van foto’s van de dames in de ramen wordt beschouwd als onbeleefd. Dit is geen dierenpark waar je een foto na de andere. Mensen zullen je verachten, en je kan uiteindelijk je telefoon verliezen in de commotie.
Wanneer deze meisjes merken dat je probeert om een stiekeme foto te nemen, ze meestal komen en rukken uw telefoon. Ze gooien het dan naar het dichtstbijzijnde kanaal om je een lesje te leren.

Blijf alert op de fietspaden

Fietsen zijn de eenvoudigste en handigste vervoerspunten in Amsterdam. Kijk uit wanneer u de fietsen gebruikt om te voorkomen dat ze hard worden behandeld door de lokale bevolking. De rijstroken zijn rood geschilderd en hebben verschillende symbolen van fietsen. Dit wordt gedaan om hen te onderscheiden van andere rijstroken. Geluiden van boze klokken zijn een indicator dat je interfereert met fietsers. Wanneer dit gebeurt, vriendelijk bewegen van de fietspaden om te voorkomen dat geraakt.