Welke zijn de beschikbare luchtvaartmaatschappijen van LAX naar Amsterdam?

Welke zijn de beschikbare luchtvaartmaatschappijen voor LAX naar Amsterdam?

Los Angeles, de tweede stad van de Verenigde Staten en grootste stad aan de westkust, is een wereldstad met een grote allure voor reizigers. De stad, die vaker wel dan niet aan “LA” wordt afgekort, bevat onder andere het centrum van de filmwereld en televisieindustrie: Hollywood. Vanwege het mediterrane klimaat en de ligging aan de Stille Oceaan, de “City of Angels” is ook bekend om zijn goede weer, prachtige stranden en knappe mensen (die vaak parade over de promenade halfnaakt en moeten leven met onvervulde ambities in de filmindustrie).

Daarnaast heeft de metropool een groot zeehaven- en zakencentrum en speelt hij internationaal een belangrijke rol in de ontwikkeling van technologieën die in de luchtvaartindustrie worden gebruikt. Als gevolg hiervan zijn zeven verschillende luchthavens te vinden in de buurt van de stad, maar de enige met directe vluchten naar Nederland is Los Angeles naar International (LAX).

 

Van LAX rechtstreeks naar Nederland: KLM

KLM is de grootste Nederlandse luchtvaartmaatschappij en zet Nederland dankzij haar uitgebreide netwerk wereldwijd op de kaart. Het is de enige luchtvaartmaatschappij die vanuit LAX rechtstreekse vluchten naar Amsterdam Airport Schiphol (AMS) aanbiedt. Dit is dus de beste optie om Nederland te bezoeken vanuit LA. Natuurlijk zijn er andere bedrijven die de afstand van LA naar Nederland kunnen overbruggen, maar om naar Amsterdam te komen moet je eerst overstappen naar een andere stad. Luchtvaartmaatschappijen die deze alternatieve optie mogelijk maken zijn AerLingus, SAS, IcelandAir, Air Canada en TAP / Airportugal

 

Een comfortabele vlucht naar Amsterdam

KLM, een afkorting van Royal Dutch Airlines, eert haar royale benoeming. Met uitstekende zorg aan boord, vooral op transcontinentale vluchten, en behulpzame klantenservice, het bedrijf zet klanttevredenheid als de nummer 1 prioriteit. SkyTeam, een samenwerkingsverband tussen verschillende luchtvaartmaatschappijen waar KLM deel van uitmaakt, staat garant voor een hoog niveau van service en comfort. Reizigers die met KLM vliegen, spreken ook positief over het gemak van hun reiservaring.