De twaalf beste hotels bij Amsterdam Centraal Station

hotel in de buurt van Amsterdam CS
 • Art’otel Amsterdam (4,5)
 • Renaissance Amsterdam Hotel (4,5)
 • Voyager Hotel Amsterdam (4,4)
 • Hotel NH Collectie Amsterdam (4,4)
 • Park Plaza Victoria Amsterdam (4,3)
 • A-train Hotel (4,2)
 • WestCord City Centre Hotel Amsterdam (4)
 • Hotel Prins Hendrik (4)
 • Hotel Ibis Amsterdam Centre (3,9)
 • Hotel Old Nickel (3,8)
 • Hotel CC (3,8)
 • Avenue Hotel (3.7)

Belangrijkste kenmerken van deze 12 hotels:

Art’otel Amsterdam
THe Art’otel ligt op loopafstand van Amsterdam Centraal Station en heeft een exclusieve styling met een bar en een expositieruimte. Ook heeft het hotel een zeer trendy restaurant. Art’otel Amsterdam heeft een Google-rating van 4,5 sterren. Dit nummer wordt samengesteld door de beoordelingen van de bezoekers van het hotel die ook Lid van Google zijn. De prijs ligt rond de 250 euro per nacht.

Renaissance Amsterdam Hotel
Het Renaissance Amsterdam Hotel is een elegant hotel met zestien vergaderzalen en een chique bar. Het hotel heeft moderne kamers. Het Renaissance Amsterdam Hotel heeft een Google-rating van 4,5 sterren, en de prijs is ongeveer 235 euro per nacht.

Voyager Hotel Amsterdam
Het Voyager Hotel is een eenvoudig hotel voor volwassenen. Het hotel heeft een mooi uitzicht op de grachten van Amsterdam. Ook heeft het hotel een coffeeshop en gratis wifi. Het Voyager Hotel in Amsterdam heeft een Google-rating van 4,4 sterren, en de prijs is ongeveer 75 euro per nacht.

Hotel NH Collection Amsterdam Barbizon Palace
Hotel NH Collection Amsterdam Barbizon Palace heeft chique kamers en suites. Het is een luxe hotel met een bar, twee restaurants en een fitnessruimte met een sauna inbegrepen. Hotel NH Collection Amsterdam heeft een Google-rating van 4,4 sterren. De prijs ligt rond de 285 euro per nacht.

Park Plaza Victoria Amsterdam
Park Plaza Victoria Amsterdam is een prachtig en chique hotel. Het hotel biedt een luxe restaurant, een zwembad en een sauna. Het hotel heeft een Google-beoordeling van 4,3 sterren, en de prijs is ongeveer 205 euro per nacht.

A-trein Hotel
Het A-train Hotel is een klein en gezellig hotel in de buurt van Amsterdam Centraal Station. Het A-train Hotel Amsterdam heeft een Google-rating van 4,2 sterren. De prijs ligt rond de 100 euro per nacht, maar de exacte prijs is afhankelijk van het reisbureau en de dagen van reservering. Daarnaast biedt dit hotel een gratis ontbijt.

WestCord City Centre Hotel Amsterdam
Het WestCord City Centre Hotel is meer een informeel hotel. Het hotel biedt gratis ontbijt. Ook heeft het hotel een mooi uitzicht over de stad. Het WestCord City Centre Hotel Amsterdam heeft een Google-beoordeling van 4 sterren, en de prijs is ongeveer 180 euro per nacht.

Hotel Prins Hendrik
Hotel Prins Hendrik is een authentiek hotel met rustige kamers, een bar met een pooltafel en een restaurant. Het hotel biedt gratis ontbijt. Het hotel heeft een Google-beoordeling van 4 sterren, en de prijs is ongeveer 175 euro per nacht.

Hotel Ibis Amsterdam Centrum
Hotel Ibis Amsterdam Centre ligt letterlijk op Amsterdam Centraal. Het kijkt uit op de trams en fietsenstallingen bij het station. Hotel Ibis Amsterdam Centre heeft een Google-rating van 3,9 sterren, en de prijs is ongeveer 200 euro per nacht.

Hotel Oude Nikkel
Hotel Old Nickel is een gezellig hotel met een vintage bar. Het hotel biedt fietsverhuur en gratis wifi. Hotel Old Nickel heeft een Google-beoordeling van 3,8 sterren, en de prijs is ongeveer 90 euro per nacht.

Hotel CC
Hotel CC is een modern hotel in de buurt van Amsterdam Centraal Station (op loopafstand). De sfeer is gezellig en er is een snackbar die 24/7 geopend is. Hotel CC heeft een Google-beoordeling van 3,8 sterren en de prijs is ongeveer 95 euro per nacht.

Avenue Hotel
Het Avenue Hotel is een eenvoudig hotel met een informele lounge. Het hotel biedt gratis ontbijt. Het Avenue Hotel heeft een Google-beoordeling van 3,7 sterren. De prijs ligt rond de 105 euro per nacht.