Acht grote hotels in de buurt van het Vondelpark in Amsterdam

hotels in de buurt van de Vondelplark

Wat is er bij een bezoek aan Amsterdam mooier dan in de buurt van het Vondelparkte blijven? Het ligt dicht bij de museumwijk, het Leidseplein,de openbaar vervoersknooppunten en de keuze van de pubs.

Het beste van alles is dat het Vondelpark je laat afbouwen van je toertocht. Maak na een drukke dag een sedate wandeling door het prachtige park en geniet van een chocoladecroissant in het centrum van het park, in het Groot Melkhuis.

Hoe zit het met accommodatie? Je zult het moeilijk hebben om te kiezen uit de volgende selectie van hotels, die allemaal dicht bij het Vondelpark liggen.

Bed and Breakfast Amsterdam – voor het ontbijt op bed

Wat dacht je van een eeuwenoud grachtenpand tegenover een van de ingangen van het Vondelpark? U vindt deze huiselijke accommodatie in het romantische Bed and Breakfast Amsterdam waarvan de milieubewuste eigenaren u elke ochtend uw ontbijt brengen. Zorg ervoor dat u boeken ruim voor uw geplande verblijf.

Conscious Hotel Vondelpark – de milieuvriendelijke keuze

Kies je voor het Conscious Hotel Vondelpark,dan kun je van de natuur naar de natuur springen. Dit ongewone hotel is een hop en een skip away van Vondelpark. Het is logisch dat een hotel dat bijna alles beschrijft met het trefwoord, duurzaam, planten zelf (bedoelde woordspeling) zo dicht bij een van de grootste iconen van de natuur in Nederland.

Conservatorium Hotel Amsterdam – luxueus, with-it en holistisch

Ondanks het grote formaat geeft het Conservatorium Hotel Amsterdam de indruk van een luxe boetiekhotel. De grootte neemt niet afstand van de warmte en vriendelijkheid van het personeel. Het trendy decor versterkt de aantrekkingskracht van het holistische wellnesscentrum van Akasha. Kies uit een grote verscheidenheid aan eetgelegenheden, waaronder de Aziatische keuken en de service in de room.

Park Plaza Vondelpark – voor alles wat perfect is

Als u op zoek bent naar comfort, gezelligheid en een verfijnde stijl, probeer dan het Park Plaza Vondelpark Hotel. De kamers, het Italiaanse restaurant en de elegantie moeten genoeg zijn om uw verblijf onvergetelijk te maken, maar dat is niet alles. Voeg de mooie buurt, Little Paris winkelen, de rustige sfeer, en de uitstekende service van het personeel, en je zult je afvragen waarom je nooit bezocht dit hotel vóór.

Kussens Anna van den Vondel – de groene droom

Het elegante Pillows Hotel beschikt over een speciaal, privéterras, waar u ontsnappen aan de commotie van de straat. Zink in het groen en ontspan gewoon met een traktatie van de chef-kok van het hotel, op elk moment van de dag. U ook genieten van The Living at the Pillow, een gezellige ontmoetingsplaats met een open haard en een nooit ophoudende levering van voedsel dat uw smaakpapillen zal bevredigen.

Roemer Hotel Amsterdam – waar de kleine dingen in het leven het meest meetellen

Het Roemer Hotel Amsterdam probeert niet de grootste en de beste te zijn, en toch geeft het je alles wat je nodig hebt. Dit omvat geweldige service, de mini-bar, thee en Nespresso in uw kamer, en als je een beetje trek, de beschikbaarheid van eten en snacks op elk gewenst moment. Hoewel u op loopafstand veel te doen vindt, u een fiets huren bij het hotel als u zich een beetje verder wilt wagen.

Seven One Seven Hotel – voor volledige onderdompeling in de Klassiekers

Elke kamer in het luxueuze Seven One Seven Hotel is vernoemd naar een auteur, componist of schilder. Deze touch van de Classics is niet alleen in naam. Een Shakespeare-sonnet, een sonate-partituur van Schubert, of een Picasso-print, bijvoorbeeld, kan uw kamer sieren, en u voorzien van het echte gevoel van de kunstenaar.

Stayokay-Amsterdam VondelPark – voor uw hostel in het park

Het Stayokay Hostel in het Vondelpark is chiquer dan uw typische hostel. Als u de locatie als alles beschouwt, is het Stayokay VondelPark, in het park, iets voor u. U zult ook op de juiste plek voor toetreding tot een van de tour groepen die regelmatig uit het hostel.