Alle luchtvaartmaatschappijen die vanuit het VK naar Oostenrijk vliegen

luchtvaartmaatschappijen naar Wenen

Of u nu een skivakantie bezoekt of historische steden verkent, Oostenrijk biedt een schat aan culturele en outdoor-ervaringen voor reizigers. Verschillende luchtvaartmaatschappijen verbinden het land met luchthavens in het Verenigd Koninkrijk.

 

Vluchten naar Wenen vanuit het Verenigd Koninkrijk

Vienna International Airport is de grootste luchthaven van Oostenrijk en een hub voor Austrian Airlines. De luchtvaartmaatschappij verbindt de Oostenrijkse hoofdstad en het Verenigd Koninkrijk met regelmatige vluchten naar Birmingham, Londen Heathrow en Manchester. Het Oostenrijkse Lauda opereert tussen Wenen en Birmingham, Bristol, Edinburgh, Liverpool en Londen Stansted. British Airways voert non-stop vluchten uit vanaf de londense luchthavens Heathrow en Gatwick. easyJet verbindt Wenen ook met Gatwick, samen met Edinburgh en Manchester. Jet2.com biedt tal van opties tussen de luchthaven en het Verenigd Koninkrijk, waaronder seizoensgebonden vluchten vanuit Birmingham, Edinburgh, Leeds-Bradford, Manchester en Newcastle upon Tyne. Wizz Air vliegt tussen Wenen en De Luchthaven van Luton van Londen.

 

Vluchten naar Innsbruck vanuit het Verenigd Koninkrijk

Innsbruck is een toegangspoort tot enkele van de mooiste bergen en populaire skigebieden van Oostenrijk. Austrian Airlines voert seizoensgebonden vluchten uit tussen De Luchthaven van Innsbruck en De luchthavens van Gatwick en Van Stansted van Londen. De luchtvaartmaatschappij verbindt ook Innsbruck met Birmingham, Bristol, Edinburgh en Manchester. British Airways biedt regelmatige vluchten aan tussen Innsbruck en de Londense luchthaven Heathrow en seizoensgebonden vluchten vanaf de luchthaven Londen Gatwick. Low-cost carriers vliegen tussen Innsbruck en het Verenigd Koninkrijk zijn easyJet. De luchtvaartmaatschappij heeft regelmatige vluchten vanaf Gatwick, samen met seizoensgebonden diensten vanuit Bristol, Londen Luton en Manchester. Flybe verbindt de stad met seizoensgebonden vluchten vanuit Birmingham, Bristol, Edinburgh, Leeds-Bradford en Manchester. Jet2.com vliegt ook seizoensgebonden vluchten vanuit Birmingham, Londen Stansted en Manchester. Seizoen charters zijn ook beschikbaar met TUI Airways, die Innsbruck verbindt met Birmingham, Edinburgh, Londen Gatwick, Londen Stansted, Manchester en Newcastle upon Tyne.

 

Vluchten naar Klagenfurt vanuit het Verenigd Koninkrijk

Klagenfurt Airport in het zuiden van Oostenrijk is verbonden door seizoensvluchten vanaf London Gatwick Airport. Deze vluchten worden uitgevoerd door easyJet.