Alle vluchten van het Verenigd Koninkrijk naar Tsjechië

luchtvaartmaatschappijen naar Tsjechië

Tsjechië, ook wel Tsjechië genoemd, is een belangrijke toeristische bestemming in Midden-Europa en is verbonden met het Verenigd Koninkrijk met regelmatige vluchten. Non-stop diensten die worden geëxploiteerd door tal van britse luchtvaartmaatschappijen zijn beschikbaar vanaf verschillende luchthavens in Engeland, Schotland en Noord-Ierland.

 

 

Vluchten naar Praag vanuit het Verenigd Koninkrijk

 

Vaclav Havel Airport Praag is de grootste luchthaven in Tsjechië. De hoofdstad van het land is een populaire keuze voor bezoekers uit het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld dankzij de unieke culturele ervaringen en prachtige architectonische wonderen. British Airways voert rechtstreekse vluchten uit vanaf de luchthavens London City en London Heathrow.

easyJet bedient de luchthaven van Praag vanaf de luchthaven van Bristol, Edinburgh Airport, Manchester Airport en Belfast International Airport. De luchtvaartmaatschappij exploiteert ook routes vanaf de londense luchthavens Gatwick, Luton, Southend en Stansted.

Jet2.com verbindt Praag en het Verenigd Koninkrijk met directe vluchten vanuit Birmingham, East Midlands, Glasgow, Leeds-Bradford, Manchester en Newcastle upon Tyne.

Ryanair vluchten zijn ook beschikbaar naar Praag van Bournemouth, Edinburgh, Liverpool, Londen Stansted en Manchester.

Naast britse luchtvaartmaatschappijen verbindt Wizz Air Praag met het Verenigd Koninkrijk met regelmatige vluchten vanaf London Luton Airport.

 

 

Vluchten naar andere luchthavens in Tsjechië vanuit het Verenigd Koninkrijk

 

Naast Praag kunnen reizigers ook andere delen van Tsjechië bezoeken met regelmatige vluchten vanuit het Verenigd Koninkrijk. Brno-Turany Airport is een toegangspoort tot de op een na grootste stad van het land en verbindt reizigers met Brno en het historische slagveld in Austerlitz.

Ryanair verzorgt regelmatig diensten tussen de luchthaven en London Stansted Airport. De luchtvaartmaatschappij verbindt stansted ook met het belangrijkste economische centrum en de industriële stad Ostrava in het oosten van het land.