Welke luchthaven ligt het dichtst bij Rimini Italië?

luchthaven in de buurt van Rimini

De dichtstbijzijnde luchthaven naar Rimini Italië

 

Rimini is een van de mooiste steden in Italië en een topbestemming voor mensen die op zoek zijn naar een nachtclub scene. Bovendien zijn er duizend redenen waarom mensen van over de hele wereld reizen om tijd door te brengen op de stranden van deze stad. Als je snel naar deze stad wilt en deel wilt uitmaken van de rijke cultuur, moet je de snelste vlucht nemen en landen op de dichtstbijzijnde luchthaven; In dit geval is de Federico Fellini International Airport (RMI) het meest ideaal. Hier is een blik op wat je moet verwachten bij het gebruik van RMI.

 

 

Wat is Federico Fellini International Airport (RMI)?

 

Federico Fellini International Airport stond formeel bekend als de Rimini Miramare Airport. Het werd toen anders genoemd naar de Italiaanse filmmaker Federico Fellini. De luchthaven ligt op ongeveer 5,7 km van Rimini city. Er zijn faciliteiten voor zowel lijnmaatschappijen als belangrijke chartermaatschappijen uit Europa. De rest van de wereld kan ook landen en opstijgen vanaf de luchthaven. De hoofdbaan is toevallig de langste van Emillia Romagna die zich uitstrekt tot 3 kilometer lang.

 

Breng je een bezoek aan Rimini? Bekijk dan deze leuke dingen om te doen!

 

 

Terminalfuncties en transport

 

Passagiers zijn gegarandeerd maximaal comfort zodra ze landen bij RMI, omdat er alle faciliteiten die ze nodig zouden hebben. Voor het gemak zijn de informatiebalie en de kassa de eerste dingen die je ziet als je in de terminal komt. Daarnaast zijn er coffeeshops, banken, belastingvrije winkels, zelfbedieningsrestaurants, cash points en nog veel meer. Als u een passagier bent die vliegt op privévluchten, chartervluchten en commerciële vluchten, dan zult u ontspannen in de VIP-lounge. De VIP lounge kan ook geboekt worden voor evenementen en vergaderingen op aanvraag.

 

Vervoer is ook de sleutel zodra u op een luchthaven landt en de Federico Fellini International Airport heeft dat in toom. U kiezen uit een van de verschillende autoverhuurbedrijven op de luchthaven. U uw auto ook parkeren op de parkeerplaats van de luchthaven, maar u betaalt een parkeertarief.

 

Vond je dit nuttig? Help ons alstublieft en geef ons wat sociale liefde ❤ Dank u 🙂