Hoe te betalen voor de tram en bus in Amsterdam?

Amsterdamse tram- en buskaartjes kopen

Het openbaar vervoer in Amsterdam is makkelijk en van wereldklasse, zoals in de meeste Europese landen.

Het Amsterdamse openbaar vervoer wordt georganiseerd door de GVB. De GVB heeft een uitgebreid netwerk van trams, bussen en metro’s,  die u als bezoeker helpen de stad te veroveren.

Het Amsterdamse openbaar vervoer accepteert geen contante betalingen op de trams of bussen. Het is daarom een goed idee dit vooraf te regelen, zodat je er geen tijd aan kwijt bent.

 

Je ticketopties om gemakkelijk in Amsterdam met de tram, bus een metro te reizen zijn:

 


I amsterdam City Card
Gratis toegang tot de topattracties van de stad, plus onbeperkt gebruik van het GVB openbaar vervoer systeem voor 24, 48 of 72 uur.

Koop hier

 

 

GVB dagpassen
Verkrijgbaar van 1 tot 7 dagen, met prijzen vanaf €7,50. Geldig op trams, bussen en metro’s van GVB in Amsterdam. Voor uw gemak u uw tickets vooraf kopen via de GVB-website.

Koop hier

 

 

Amsterdam & Regio Reisticket
1, 2 of 3 dagen vervoerspas geldig op al het openbaar vervoer van GVB, Connexxion, EBS en NS in Amsterdam en de regio Amsterdam, inclusief nachtbussen..

Koop hier

 


Amsterdam Travel Ticket
Een all-in ov-oplossing die één, twee of drie dagen geldig is. Dit ticket is inclusief retourtrein (2e klas) tussen Amsterdam Airport Schiphol en elk station in Amsterdam. Daarnaast is het ticket geldig voor onbeperkt reizen op alle trams, bussen (inclusief nachtbussen), metro en veerboten van openbaar vervoer exploitant GVB in Amsterdam zelf.

Koop hier

 

 

Old Holland Tour
Een all-in-one ticket dat je een hele dag onbeperkt gebruik maakt van buslijnen tussen Amsterdam Centraal Station, Volendam/Edam en Zaanse Schans. Prijs: €20.

Koop hier