January 12, 2020

De 10 beste clubs van Amsterdam

tien beste Amsterdamse clubs

Het nachtleven in Amsterdam is episch, maar het is riskant om op buitenlands terrein te spelen alsof je niet weet wat je verwachten. Clubs kunnen rocken in vibes die ofwel je avond maken of breken, dus we dachten aan het maken van het selectieproces voor u eenvoudig. Tien van de beproefde plekken die je zult vinden geweldige vibes en tal van lokale bevolking zijn:

 

1. Lucht Amsterdam
AIR Amsterdam is een historische nachtclub gelegen in Amstelstraat 16, 1017 DA Amsterdam. Het heeft vijf funky bars en een multi-tiered dansvloer. Ze spelen elektronische muziek en house, maar ze hebben ook hip-hop en RnB. Het is altijd gevuld met mensen uit een diverse mix en heeft een indrukwekkend geluidssysteem en gast-dj’s.

 

2. Chicago Social Club
Het is een club van twee verdiepingen, gelegen op Het Leidseplein 12, 1017 PT Amsterdam, een perfecte locatie voor een bar-hoppen avondje uit. Het heeft een fatsoenlijke dansvloer en speelt vriendelijke vibes met geweldige feesten op donderdag, vrijdag en zaterdag. Het is een beetje prijzig met verschillende kamers hosting verschillende muziek in een gezellige sfeer.

 

3. Belushi’s
Belushi’s is gevestigd op de drukke Wallen, Warmoesstraat 129, 1012 JA Amsterdam. Het blijft open tot laat, en hebben live muziek met dj’s. Belushi’s staat bekend om zijn gekke feesten van verschillende muziekgenres voor de lokale bevolking en toeristen. Elke dag bieden ze dagelijkse drankdeals aan, waardoor het betaalbaar is.

 

4. Paradiso
Het is gevestigd in Weteringschans 6-8, 1017 SG Amsterdam. Het is een paradijs voor muziekliefhebbers en biedt fantastische livemuziek, met een killer geluidssysteem. De sfeer is elektrisch, met een scala aan bekende artiesten en bands. Het is een intieme club met de nabijheid van de kunstenaar op het podium. De locatie is een prachtige 18e-eeuwse historische kerk, en dat maakt de ervaring veel beter.

 

5. Suikerfabriek
Sugar Factory is gevestigd in Lijnbaansgracht 238, 1017 PH Amsterdam. Deze club organiseert technomuziek, dus als je van dit soort muziek houdt, zul je Sugar Factory geweldig vinden. Het is relatief een kleine locatie, maar gastheren uitstekende deep house partijen. De club heeft ook een rookruimte, dus als je een pauze moet nemen van dansen, kun je zin hebben in een trekje.

 

6. Melkweg
Deze club is gevestigd in Lijnbaansgracht 234A, 1017 PH Amsterdam, en is een andere live muziek locatie. Het is in het midden van het nachtleven van Amsterdam en biedt het beste in electro. Op dinsdag is het houdt techno muziek waar de lokale bevolking en toeristen massaal voor de ondergrondse Nederlandse muziekscene. Melkweg organiseert zowel festivals als live acts.

 

7. Bitterzoet
Het is een hippe locatie gelegen in Spuistraat 2 HS, 1012 TS Amsterdam, een gebied bedekt met straatkunst. Het speelt allerlei soorten muziek en gastheren grote dj’s, solo-artiesten, en live bands in een kleine gezellige omgeving. Bitterzoet heeft fantastische glas-in-loodramen, en de easy-going vibes zijn de moeite waard om getuige te zijn. Drankjes zijn tegen een redelijke prijs.

 

8.
De School was vroeger een fietsenstalling van een school en is gevestigd in breemenstraat 1, 1056 AB Amsterdam. Het is een 24-uurs licentie club, en een aantal leuke liefhebbers eindigen om 10 uur in de ochtend. U ervoor kiezen om gekke avondjes uit in de oude fietsenstalling. Dj’s spelen technomuziek voor de lokale bevolking en internationale gasten.

 

9. Onderdak
Het is gevestigd op het Overhoeksplein 3, 1031 KS Amsterdam. Ze willen dat mensen zich kleden om hun persoonlijkheid te evenaren, dus als je in een pak verschijnt, word je waarschijnlijk eruit gegooid. Ze spelen techno muziek, en hier zul je ontdekken dat het allemaal om dansmuziek gaat.

 

10. Claire
De club bevindt zich te midden van de stad op het Rembrandtplein 17, 1017 Binnenstad Amsterdam. Het heeft twee kamers, met houten vloeren en is uitgerust met een Danley geluidssysteem. Het staat bekend als een goede broedplaats voor de komende lokale dj’s.

 

Amsterdam voor een Big Night Out
Er zijn dagen die je kan voelen over het verplaatsen naar de muziek en dans je hart uit. Deze clubs zullen u helpen een beetje plezier te hebben en los te laten. Amsterdam is de perfecte stad om in de schijnwerpers te schitteren, extra energie los te laten en te bezwijken voor het ritme.